Splošni pogoji uporabe

Z uporabo spletnega mesta (www.kalikonto.com) obiskovalec sprejema splošne pogoje poslovanja ter pogoje glede zahtev, naročil in uporabe piškotkov.

Podjetje Kalikonto d.o.o. se zavezuje, da bo z vzdrževanjem spletnega mesta vzdrževal točnost in ažurnost vsebin, vendar ne prevzema odgovornosti za točnost podatkov, kakor tudi ne za posledice uporabe vsebin s tega spletnega mesta.

Uporabniki spletnega mesta uporabljajo njegovo vsebino na lastno odgovornost.

Vsebine tega spletnega mesta (www.kalikonto.com) ni dovoljeno kopirati, spreminjati ali reproducirati v kakršne koli namene brez predhodnega dovoljenja Kalikonto d.o.o.

Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

Zasebnost in osebni Kalikonto d.o.o. spoštuje in varuje vašo zasebnost.

Pri brskanju po spletni strani www.kalikonto.com ostajate anonimni. Naše spletno mesto lahko obiščete brez posredovanja osebnih podatkov. Zagotavljanje osebnih in drugih podatkov je potrebno le, če zahtevate naše storitve. Poleg osebnih podatkov, ki nam jih posredujete, se beležijo tudi piškotki.

Podatke, ki nam jih posredujete ali jih zbiramo prek piškotkov, obdelujemo samo za naslednje namene: za obdelavo storitev, ki ste jih naročili na naših spletnih mestih, za zagotavljanje informacij v zvezi s storitvami, za prepoznavanje težav s strežnikom ali če tako zahteva zakonodajo in drugače predpisano z zakonom.

Osebni podatki, ki jih posredujete preko kontaktnega obrazca za povpraševanje na e-pošto ali preko e-pošte neposredno na e-pošto, so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov. Upravljavec bo varoval osebne podatke naročnikov in preprečeval njihovo zlorabo.varovanje podatkov

 

Težave ali pritožbe

Če menite, da so bili ti Pogoji uporabe kršeni, nam to sporočite na info@kalikonto.com. Zadevo bomo pregledali, ustrezno ukrepali in vam odgovorili v razumnem času.

Piškotki na spletni strani

To spletno mesto za delovanje in izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja majhne datoteke, imenovane piškotki. Z uporabo te strani soglašate z uporabo piškotkov v skladu s tem obvestilom. Če se z uporabo piškotkov ne strinjate, jih lahko onemogočite v skladu z navodili v posameznem brskalniku, vendar spletno mesto ne bo delovalo optimalno in nekatere funkcionalnosti bodo morda onemogočene.