Mnenja strank

Računovodski servis Kalikonto je naš dolgoletni partner (25let) na katerega se vedno lahko zanesemo. Zaupamo njihovim nasvetom in zaradi njihove urejenosti in odzivnosti vedno dobimo njihove odgovore ob pravem času ! Kakovost in zanesljivost njihovih storitev se je potrdila že večkrat in izkazala tudi ob kontrolnih inšpekcijskih pregledih, kjer smo dokazali obojestransko visok nivo zaupanja in sodelovanja brez negativnih posledic inšpekcijskega pregleda.

Računovodstvo ter njegova uspešnost in kakovost, je osnovni predpogoj za razvoj vsakega podjetja, iz lastnih izkušenj vam ekipo Kalikonto z vso odgovornostjo lahko vedno brez pomislekov priporočim.

RAP-ing d.o.o.Marko Kozamernik – lastnik in direktor

rap-ing-logo

Računovodski servis Kalikonto d.o.o., našemu Zavodu – Kongresnoturistični urad Slovenije, nudi računovodstvo in davčne storitve že od leta 2008. Zelo smo zadovoljni s storitvami Kalikonta, saj profesionalno in skrbno opravljajo svoje delo. Z veseljem ga priporočamo vsem, ki iščejo profesionalno in cenovno konkurenčno storitev.

Zavod – Kongresnoturistični urad Slovenije, Miha Kovačič

logo-scb-copy

Naše podjetje z računovodsko hišo Kalikonto sodeluje že vrsto let. Predvsem želimo pohvaliti odzivnost, osebni pristop, ter razumevanju želja, ki jih imamo pri poslovanju podjetja. Izredno smo zadovoljni z njihovo prilagodljivostjo, strmenju k novostim, ter elektronskemu, brezpapirnemu poslovanju.

Isa.it d.o.o., Jure Comino

isa-inf-tehn-300x208

»Z računovodskim servisom Kalikonto sodelujem že več kot 15 let. Zvesti smo jim ostali predvsem zaradi njihove natančnosti, fleksibilnosti in kompetentnosti. Nikoli ni bilo problemov ob raznih spremembah zakonodaje in postopkov, vedno smo bili obveščeni ažurno in pravočasno, koristno pa je tudi njihovo svetovanje, ki lahko vodstvu podjetja pomaga pri uspešnem poslovanju.«

ISA ZNANJE  trajnostno upravljanje znanja d.o.o., Marjana Kajzer Nagode, direktorica

ISA-znanje-LOGO

S podjetjem Kalikonto d.o.o. sodelujemo že 4 leta. Nudijo nam zanesljivo storitev računovodostva ter pomoč pri reševanju davčnih in administrativnih težav. Razvili smo nov tržni segment javnega tiska in širimo poslovanje po celem svetu zato nam takšna pomoč in svetovanje veliko pomenita. Pri poslovanju stalno analiziramo trg, poslovanje in poslovne modele pri čemer nam Kalikonto pripravi potrebna poročila za dobre strateške odločitve.

Print boks d.o.o., Aleš Glavan, CEO

printbox

Kalikonto je servis, ki nam vodi računovodstvo že 20 let. Z njihovim pristopom smo zelo zadovoljni. Vedno so pripravljeni hitro pomagati v zagatah, ki redno nastopajo na tem področju.

TILA LE d.o.o.Gal Zabukovec

tila-image001

Ko sem pred petnajstimi leti začel svojo samostojno podjetniško pot, me je najbolj skrbelo kako bom vodil računovodske stvari, ki so mi bile velika uganka.
Po naključju sem prišel do Kalikonta, ki mi z izvrstnimi sodelavci vedno pomaga v zagatah in zaradi njih nimam nobene skrbi z računovodstvom. Hvala vam za vso pomoč in vem, da se lahko vedno zanesem na vas.

Antikvariat Glavan, Rok Glavan

2019-01-11_16h58_57-300x87

KALIKONTO d.o.o.
LJUBLJANA, Ul. Ambrožiča Novljana 5
CELJE, Mariborska 68

brezplacno-svetovanje-banner